KONTAKT

NA

KONTAKTONI

Për detaje të mëtejshme rreth shërbimeve që ofrojmë, ose bashkëpunime, ju ftojmë të na kontaktoni duke përdorur një nga format e mëposhme të kontaktit

  JA KU

  NA GJENI

  Kompania Bahiti- G është e përkushtuar ndaj një kulture shërbimi të theksuar që përpiqet vazhdimisht të tejkalojë pritshmëritë e klientëve dhe gjithmonë për më të mirën e mundshme në interes të te dy paleve. Sot me krenari Bahiti- G ofron shërbimet e saja në disa qytete të ndryshme të Shqipërisë
  ELBASAN
  LIBRAZHD
  GRAMSH
  PEQIN
  KAVAJË