Footer

https://bahitig.al/wp-content/uploads/2023/09/bahitisecurity_favicon_bahitig.al_.png

Misioni kryesor i veprimtarisë së shoqerisë Bahiti- G është mbrojtja dhe siguria e institucioneve publike, private dhe e interesave të ligjshme të personave fizikë dhe juridikë, nëpërmjet punës së realizuar me pasion, korrektësi dhe profesionalizëm.

©2023 BAHITI-G SECURITY. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndërtuar & Mirëmbajtur nga Imagjino Albania